Ååh, miso!

Jag har veckomöte med Hälsas marknadschef Ingrid varje måndagslunch. Det är ett perfekt tillfälle att prata av sig om vad som hänt i helgen och köra igång veckan med en uppdatering.
Och så äter vi lunch. Hon har alltid fantastiska grytor som hennes man packat åt henne. Jag varierar mellan välplanerat hemlagat, snabbshoppat på vägen till jobbet/i automaten på jobbet och take away från stället runt hörnet.
Vegan-diet kräver det första: Planerat och hemlagat.
Jag stekte pak choi och shiitake med tofun redan till morgonkaffet (som jag drack med sojamjölk!) och blandade ut snabbmiso i varmt vatten på jobbet. Enkelt och jättesnabbt. Och SÅ gott! Det här blir en favoritlunch!
Jag är oerIMG_1896hört svag för asiatiska smaker och miso, sesamolja och pak choi är fantastiskt ihop med marinerad tofu. Mmmm!

Lämna ett svar

Stäng meny