Tack SD!

Den där rubriken trodde jag ALDRIG  att jag skulle skriva.
Men så här är det:
I dag diskuterade vi allt från ytterandefrihet till demokratins födelse över middagen. Ungarna – de två stora vill säga, hade en massa intressanta frågor.
(Som den här: Vad händer om en regering bestämmer sig för att den vill avskaffa demokratin? Bra där Niklas, blev en lång diskussion om statsskick och konstitution på det!)
Och DET, diskussionen (inget annat) hade vi Sverigedemokraterna att tacka för. För detta. De som stod på borden och protesterade var Matildas vänner, klasskompisar. x Inget väcker intresse som det som kommer riktigt nära. Inget väcker kritiskt tänkande som en egen upplevelse som vinklas politiskt i en blogg.
Intressant för ungarna att uppleva i politik och olika synsätt från första parkett. Rena samhällskunskapslektionen IRL. Så tack SD, för det. Tack för att ni hjälper mig att lära ungarna skilja mellan egenupplevd sanning och politisk propaganda.
(Fast jag tror inte ni har mycket på IB att hämta.)

Lämna ett svar

Stäng meny