8 mars

Så här på Internationella Kvinnodagen läser jag detta:
”…feminismen förstört kvinnors chanser till fungerande äktenskap: under de sista 40 åren har kvinnor ”ego-trippat sig bort från möjligheten till romantiska förbindelser” och använt sina fruktsamma år till att göra karriär, hjärntvättas av ”Sex and the City” och tro att de förtjänar det bästa här i livet….”
Här – om du vill läsa hela texten om Mr Good Enough, och varför han duger gott åt oss (alla som inte ”ser ut som Angelina Jolie”).
Angelina Jolie adoption betting odds mexico nigeria
Not me


Hmmm, imorgon är det en vanlig dag igen. Dag ett av 364 internationella mansdagar.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hellre ensam med fel person eller fel tid/plats. Och även om man är ”alone” behöver man inte vara ”lonely” – på svenska kan jag bara komma på att vi har ett och samma ord: Ensam. Men man behöver inte vara ensam i den negativa bemärkelsen bara för att man är själv. Det är svårare i Sverige med parfokusen, men oavsett: Det är inte värt det. Bättre må bra själv än dåligt tillsammans, även om bra tillsammans självklart är ännu roligare.

Lämna ett svar

Stäng meny