Name & Shame!

Få saker gör mig så upprörd som bristen på respekt för gamla människor.
Som detta.
Ansvaret? I kommentarerna till artikeln handlar det om allt från Färdtjänst till Reinfeldt.
Jag tycker det är klockrent: Ansvaret vilar – tungt – på den enskilde taxichauffören. HAN körde taxin. HAN tog sig an körningen. HAN bar sig åt som ett svin när han kastade ut rullstolen ur bilen och drog.
Taxi Kurir vet rimligen vem han är? Han har rimligen en taxilicens. Eller hade. För den borde ha dragits in vid det här laget?
Jag är inte 93 och rullstolsbunden – inte än  alla fall – man jag har inte minsta lust att åka taxi med en chaufför som är beredd att kasta ut en rullstol på gatan. Har du?
Name him and shame him! Så att vi kan bojkotta!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Skrev om samma sak idag. Tanten eller farbrorn, eller för den delen de yngre med rullstol kan ju inte bojkotta, tyvärr. Deras enda chans att komma ut är att åka med. Klagar de så blir de hemma. Min erfarenhet är att åkeriet, oavsett vilket, inte gör något åt förare som beter sig illa. Tyvärr. Förr hade färdtjänstförare krav på 5 års taxikörning, + kurs. Nu kan vem som helst med taxikort få köra de svagaste och mest försvarslösa i vårt samhälle. Sossarna tog bort alla krav från yrkesgruppen.

    1. Intressant det du skriver om att kraven tagits bort. Knappast Reinfeldt då, som fick skit i kommentarerna…
      Bojkotten kan naturligtvis inte de svagaste – de i behov och med rätt till färdtjänst – stå för. Det är upp till oss andra! Jag vill då inte åka med en chaffis som kan sänka sig till att dumpa en rullstolsburens rullstol! Därför – Name&Shame så att jag och andra kan välja bort. Eller avskeda. Detta m något är väl tjänstefel?!

Lämna ett svar

Stäng meny