Tillbaka på GÅ

Bästa K ringer och vill luncha – i Kirseberg.
Hon bor i Blekinge och har ingen aning om VAR vi ska hitta denna lunch. Och jag… jag har bara bott i Malmö i fem år så hur sjutton ska jag veta? Eller  nej, jag bor i Lomma, jag JOBBAR i Malmö, i Västra Hamnen och DÄR kan jag vartenda matställe utan och innan, men skicka ut mig på andra sidan Centralen – och jag riskerar att inte komma tillbaka före mörkrets inbrott (även i icke-november-mörker).
Jag ringer L. Hon om någon kan Kirseberg, uppvuxen där och nu åter hemflyttad.
– Jaa!, säger hon entusiastiskt. Jag vet bästa stället. Meze de Falafel No1, på Södra Bulltoftavägen. Kanonbra mat!
Där borde det ha börjat ringa varningsklockor, men nej…
Jag kör, K möter upp och vi mobilsnackar medan vi letar efter Meze-haket.
Sp hittar vi det: I den gamla personalmatsalen vid Egmonts gamla lokaler. Där jag åt lunch dagligen när jag först började på Egmont.
Tillbaka på GÅ (utan att gå i fängelse, dock. Man får vara tacksam för det lilla).
Fast mezen VAR fantastisk. Rekommenderas!

Lämna ett svar

Stäng meny