Tack, men nej tack

Nu har jag tackar nej till vaccinet för lilla tjejens del. Det var mycket snack om ”lappen”. Hade jag fyllt i den? Lämnat in den?
Faktum är att jag inte ens fått den – men det åtgärdade vi där och då. Bock i nej tack rutan och två streck under nej:et för säkerhets skull.
Sen kom frågorna: Så hon ska inte ha vaccinet? Så hon ska inte HA vaccinet? Så hon ska inte ha VACCINET?!
Nej, nej och nej.
Jag vet fortfarande inte om jag gör rätt. Inte nu och inte när jag vägrade MPR. (Dår var det ännu värre, en läkare i Hongkong såg som sitt personliga uppdrag att övertyga mig med statistik.)
Jag tänker på det nu när jag funderar vidare på Annika Dahlqvists ”öde”. EN av mina invändningar då var att all statistik om mässlingen förfärliga biverkningar (och jag raljerar inte, de är inte att leka med) var att de gällde hela världen – och drog välgödda västerländska barn och undernärda barn i tredje världen över en kam. Inte ens läkarna kunde värja sig mot den invändningen. Kost och hälsa, alltså. Och ett samband däremellan. Inte direkt rocket science, eller?
Men det som till sist fällde avgörandet för mig var – återigen – magen. Jag frågade min dåvarande healt visitor (motsvarande barnsköterska på BVC) hur HON gjort. Och jon hade vaccinerat. Och barnet hade hamnat i koma. Men överlevt.
Jag insåg att jag inte kunde leda in mitt eget barn till en vaccination med den kunskapen så jag avstod. Precis som jag avstår nu, från att låta mina barn få et vaccin som jag vet innehåller kvicksilver och som jag vet inte har testat i normal utsträckning.
Jag hoppas såklart att jag gör rätt. Det betyder inte att jag hoppas att du som väljer att vaccinera gör fel.
Det sjuka är att hon vill ha vaccinet. Inte för att hon inte vill bli sjuk, inte för att hon vet nåt om det – bara för att hon helst av allt vill vara som alla andra. Men – hon är ett barn. Den inställningen är förlåten då. Vi vuxna måste tänka själva.
Du gör vad du vill. Allt jag önskar är att du tänker först.

Detta inlägg har en kommentar

 1. En första ändrade Klagomål från 21 amerikanska och brittiska autism och vaccin säkerhet organisationer opinionsbildning mot Drs. Horton, Salisbury, Zuckerman, Pegg och Rutter och hävdade bland annat att de gav falska uppgifter och vittnesmål som åklagarens vittnen i ärenden av General Medical Council (GMC) har gjorts 27 januari, London. De falska vittnesmål om de två kärnfrågor (påstådda intressekonflikter och oetiskt forskning) har oåterkalleligt skadat förfarandet mot Drs. Wakefield, Walker-Smith och Murch, och berövat dem en rättvis rättegång.
  hela klagomål kan läsas här …
  http://www.rescuepost.com/files/100120—gmc—first-amended-complaint-1.pdf
  Se Dr Evan Harris SM i bakgrunden
  http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/mps-expenses/5418881/MPs-expenses-You-help-pay-for-flat-then-parents-buy-it.html
  Robert F. Kennedy Jr undersöker regeringen mörkläggningen av en kvicksilver / autism skandal.CDC, FDA, WHO och läkemedelsföretagen har varit inblandade i en massiv vilseledande av allmänheten i syfte att säkerställa fortsatt lönsamhet. Min förhoppning är att detta kommer att motivera fler människor att börja självständigt undersöka dessa företag och relationer mellan dem som söker ute på hälsan hos vår befolkning och de som står dra nytta av vår sjukdom.Detta är inte avsett att främja en anti-vaccin agenda, bara underlätta en bredare diskussion om säkerhet, timingen och risk / belöning för våra ”rekommenderade” vaccinationen. ————– Aldrig tvivlar på att en liten grupp av eftertänksamma, kan engagerade medborgare förändra världen. Det är faktiskt det enda som någonsin har.
  http://video.google.com/videoplay?docid=1419999256011826335&ei=36x4S7SjGIicqQPYltikBw&q=robert+kennedy+vaccine&hl=en&view=3&dur=3#

Lämna ett svar

Stäng meny