Är det inte detta vi betalar skatt för?

Jag läser tidningen slarvigt under sommaren.
Det betyder å ena sidan att jag missar en del nyheter – å andra sidan att jag går omkring och är förbannad mindre ofta.
Detta berör mig, upprör mig och gör mig oerhört arg – och ledsen för att vi är så inhumana. Ja, för det är ju VI – VI som tillåter att byråkraterna för styra och förstöra människors liv, svaga människors liv. Gamla som levt ihop hela livet och tvingas isär av omänskliga regler och sjuka barn som inte får den vård och träning de behöver.
Det finns ett mönster där. Och jag gillar det inte.
Forskningen säger nåt helt annat och Upplands Väsbys trångsynta politiker och byråkrater har ingen rätt att förneka Lucas det bästa liv han kan ha.
Är det inte det vi betalar en av världens högsta skattesatser för?

Lämna ett svar

Stäng meny