Ibland är jag bara glad

…att det inte var fantastiska Falsterbo vi hamnade i när vi landade i Skåne.
Som när jag läser detta.
Jag älskar att morgondoppa. Så länge vi hade hus intill stranden i Blekinge gjorde jag det varje morgon när vädret kändes badbart. (Doppa först, tempa sen, man slänger termometern en bit ut och simmar efter den. Ibland upptäckter man att man morgondoppat i sommarvarmt vatten på sisådär 20, ibland i hyfsat kyliga 15… Nån sport ska det väl vara?)
När andan föll på och jag var på det humöret badade jag naken.
Men att ha kösystem på bryggan för att att få nakenbada med ”integriteten” i behåll?!
Kvalificerat trams om du frågar mig…
Nakenbad är möjligen frihet. Kösystem är definitivt ofrihet.
Och som nån kommenterade – vad händer om nån vill långbada? Eller har ”systemet” regler för sånt…?
Stackars blyga människor…

Lämna ett svar

Stäng meny