Orutin

Dagens motion – cykelrickshaw (jag som trampade, lilla tjejen och tillräcklig utrustning för en dagisgrupp i kärran bakom) till och från stranden tio minuter bort  – X 2.
Jag har allvarlig orutin på strandfika än i år. Sprang halva morgonen och letade termosar, lock till termosar, kylväska med klampar och filt.
Ändå: Första vändan hade lilla tjejens baddräkt glömts hemma. Dvs JAG hade glömt den – för hon alldeles fullt upptagen med att spöka med scream-masken ur utklädningslådan för at komma ihåg nåt så simpelt som en baddräkt för stranden. Hon var måttligt imponerad. 
Andra gången insåg jag redan på vägen ner att mjölken till kaffet saknades – men en timme senare gjorde jag en annan upptäckt: svart kadde är drickbart i nödfall. Och till nödfallen räknas definitivt bad i 17 gradigt vatten…
Jag ska få rutin på det här snart – helst innan det är dags att börja leta reda på fingervantarna igen…

Lämna ett svar

Stäng meny