Rena barnleken?

-Vad gjorde du när du var mellan fyra och åtta år, frågar han och ser oerhört seriös ut.
Detta är allvar. Detta är Calle, min ex-chefscoach, min vän och utbildade samtalsterapeut. Så även om scenen är fiket på Olof Wiktors på Österlen är detta en mycket seriös fråga – en som ska vägleda och styra mitt nästa steg i LIVET, no less.
Han ritade hus, berättar han. Imaginära för- och efter-bilder på renoveringar av låtsas-hus. Han tjänar numera pengar på att – förutom att coacha och samtala – göra om skånska råttbon till lyxvillor to die for för icke-skåningar med stålars.
Tro inte att det stannar där. 4-8 år är ett vedertaget begrepp i terapeut-världen, får jag veta.
Så vad gjorde du?
(Jag vet vad jag gjorde. Barnböckerna hemma hos mamma och pappa är tydligt bevis – jag lekte bibliotek, och läste, läste, läste, på låtsas och på riktigt.)

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Så nu blir det… bibliotekshögskolan för dig?
    Eller sagotant? 🙂

  2. Vad ni inte har en aning är att jag redan VARIT sagotant! Drev en mums+babies grupp i London som ”kreativt ansvarig” dvs målarkludd, sånger med roliga rörelser – och sagor. Been there, done that and I´m, past that stage, darlings…

  3. Men dåså, du har du ju kvalifikationerna klara! 😉

Lämna ett svar

Stäng meny