Nudie rudies – kan nån förklara?

Jag har ingenting emot nakenhet. Det är är naturligt, kan till och med vara vackert – men när nudisterna intar min promenadstrand och gör det demonstrativt  lackar jag ur.
De väntar inte som vanliga dödliga till semestern. Nudister verkar ha konstant väderflex – så fort solen tittar fram och värmer nån gång i maj så är de där. När barnfamiljerna fortfarande häckar i buskarna där de får lite lä – då näckar de medelålders männen.
För det är BARA män.
Var är kvinnorna?!
Jag menar, det är väl inte bara män som är nudister?  Har ni skrämt bort dem?
Skulle inte förvåna mig – för varför måste ni traska omkring? Ni går och står och vänder och vrider er – och det är alltför sällan bortåt.
Och vem solar ni dem för? Eller nej, jag vill inte veta det.
Dagens värsta: Medelålders snubbe i keps och röd T-shirt och nothing else… Som man klär ett smånbarn på stranden. Och nej, han satt inte heller stilla…

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jag undrar också vad det är för fel på många manliga nudister som nästan demonstrativt cirklar runt en på stranden? Irriterar nästan ihjäl mig när vi är i Varberg och badar på en strand som inte är nakenbad men som blivit ockuperad av kontaktsökande manliga nudister som cirklar runt påklädda människor som flugor kring en sockerbit 🙁

Lämna ett svar

Stäng meny