Är det detta som är krisen?

Affärsbiträden och expediter har aldrig varit mer hjälpsamma, har aldrig lett större och innerligare och aldrig pratat mer.  Vad är det som händer? Plötsligt slår det mig: Det är DETTA som är krisen.
Vi som fortfarande shoppar (ja, jag borde lägga ner det direkt, jag har ju inte jobb längre, men just njuter jag av att faktiskt ha tid att gå i affärer) vi får bättre service än nånsin.
Hittar en Hunky Dory-kofta med obegripliga hyskor på Åhléns. Killen som först undrar om han kan hjälpa mig fattar lika lite som jag, han hämtar en  tjej, som hämtar ytterligare en. Plötsligt är vi fyra som ska reda ut hyskor och säkerhetsnålar. Tjej nummer två kan det – för att hon har en kompis som har samma kofta (så kom en person till in i diskussionen, om än inte fysiskt).
Guess what?
Jag köpte koftan. Hur skulle jag ha kunnat låta bli med den servicen?

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Stäng meny