Hur mycket sa du???!!!

Lämnade bilen på service i morse.
Vid 11-snåret ringde verkstan och sa att den var klar.
Pris: 6.700. Kronor.
Mercedes hade haft min bil i knappt fyra timmar – det är en rätt häftig timpeng…
Det enda som faktiskt gått sönder FICK de inte fixa. Du vet spaken där man blinkar, och sätter igång vindrutetorkarna – ploppen längst ut fick eget liv en dag i vintras och flög som skjuten ur en kanon. Eller av en fjäder, vilket var just vad det var. Jag hittade ploppen (eller snarare sonen gjorde mot muta). Men fjädern är borta.
Kan de inte bara lyfta ort ploppen och sätta dit en liten fjäder? Såna måste ju finnas?
Visst kan de fixa det – men bara genom att byta hela spaken. Kostnad 3.700 kronor. För en spak Som inte ens är trasig? (Jag minns inte om det var med eller utan arbetet – jag hade redan slutat lyssna.)
-Mercedes säljer inga reservdelar.
Såklart inte.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Trista pengar… 🙁

Lämna ett svar

Stäng meny