And the winner is…

Ibland hamnar man där. Vid ett vägskäl i livet. Jag står vid ett nu. Ett jobb är slut, färdigt, finns inte mer.
Ska jag jaga nytt för att ersätta det? Plugga nåt jag är nyfiken på istället? Skriva den där boken?
Jag vet inte. Inte än. Och GÅVAN, den kanske största just nu, är att jag inte behöver veta. Inte än.
Det finns bara en väg egentligen. Den som går framåt. Det är  vart den leder som återstår att se.
Jag ska vara ledig nu (OK, är du arbetsgivare och vill kasta ut ett frilansjobb so feel free…!), njuta livet och ungarna och vårda kroppen och själen. Ge mig själv det dyrbaraste av allt dyrbart: TID.
Vinnaren är hunden – han som skuttar bredvid mig på två-och-en-halvtimmas-promenader längs stranden.
Ledig ja, men vem sa att jag skulle sitta still?
Grattis TinTin!
Lotta&dog 119

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Hej, så du slutar ditt jobb och ska ha en massa ledig tid, det låter skönt.
  Jag har också en massa ledig tid just nu, men det är snarare en nackdel för jag får ingenting gjort känns det som. Jag hade massor av planer för vad jag skulle göra, men på något sätt kommer jag inte i gång. Fast jag tror att jag behöver ta den här tiden och varva ner, det har varit så mycket pluggande och dessa familjehemsbarn som tar massor av energi.
  Jag hoppas att du är bättre på att utnyttja tiden.
  Det här var en fin sida förresten och jag sparar den som en favorit.

  1. Känner igen det där att inte får så mycket gjort som man tänkt sig…;) Och att planer bara förblir planer. Men har man (som du och jag) haft mer än fullt upp ett tag kanske det är kroppens egen medicin? Så välkommen att spara sidan! Låt mig veta vart din blogg tar vägen! För den lever väl vidare?

 2. Jag hade en ”den tatuerade mamman” blogg förut, som det känns nu så kör jag nog bara Facebook efter sommaren. Det blir som en miniliten blogg när jag skriver ”vad jag gör just nu” och det är ett roligt sätt att hålla kontakten med alla mina gamla kompisar från Gävle. Men vi får se, kanske öppnar jag min gamla blogg igen….

 3. Då ses vi på facebook tills vidare!

Lämna ett svar

Stäng meny